Samenvatting bestelling tonen
€2,329.25
Product Subtotaal
Cursus  × 1 1,925.00
Subtotaal 1,925.00
Belasting 404.25
Totaal 2,329.25

Klanteninformatie

Gegevens

Nederland

Je bestelling

Product Subtotaal
Cursus  × 1 1,925.00
Subtotaal 1,925.00
Belasting 404.25
Totaal 2,329.25
Starterspakket
Het starterspakket bevat in totaal 65 hoogwaardige producten en materialen die speciaal zijn samengesteld in samenwerking met MAZ Beautyland.
Pedicuremoter
Via AY Footcare heb je de mogelijkheid om de PodoMonium EcoMonium Plus aan te schaffen. Deze pedicuremotor is een uitstekende keuze als pedicuremotor. Deze geavanceerde motor is in staat om een draaisnelheid van maximaal 40.000 toeren per minuut te bereiken

Betaalmethode

  • Het lijkt erop dat er geen betaalmethoden beschikbaar zijn voor je staat. Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt of op zoek bent naar alternatieve mogelijkheden.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Word een professionele pedicure

Wil jij je ontwikkelen tot een professionele pedicure? Bij AY Footcare ben je aan het juiste adres voor jouw passie voor dit prachtige vak. De privé cursus is de start van jouw succesverhaal. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat, waarmee je direct aan de slag kunt als pedicure, waar je maar wilt.

Waarom kiezen voor AY Footcare?

Reviews

"Ik kijk altijd uit naar de behandeling bij Serpil. Lichamelijk maar ook geestelijk doet het me goed. Na de behandeling voel ik letterlijk alle stress van mijn lichaam is verdwijnen. Mijn voeten zien er weer mooi en gezond uit. Serpil is zeer bekwaam, ze weet waar ze het over heeft, wat mijn voeten nodig hebben, en hoe zij deze kan behandelen. Tot snel!"
Seval Celiktas
Zoals altijd vriendelijk ontvangen,schone mooie praktijk. Bekwaam en vakkundig,ze weet wat ze doet,geeft goede en duidelijke adviezen. Zeker een aanrader!
Esma Celebi
Geslaagde behandeling met een geweldige sfeer en gastvrijheid! Zeker aan te raden!
Gulcihan Korkmaz

© 2023 ay footcare. All rights reserved.