OVER AY FOOTCARE

AY Footcare biedt pedicurebehandelingen aan klanten uit alle steden, soms ook van ver, met óf zonder klachten: want ook voor simpelweg ontspannen ben je bij ons aan het juiste adres. De behandelingen worden uitgevoerd met behulp van moderne apparatuur en instrumenten. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de beste, innovatieve producten die allen zorgvuldig door ons zijn uitgekozen op hun werking. De producten zijn verkrijgbaar bij ons in de salon, zodat je hier ook thuis gebruik van kunt maken en het zachte gevoel aan de voeten kunt evenaren. 

Klanten die bij AY Footcare komen zijn soms bereid lange afstanden af te leggen vanwege de belevenis die zij ervaren tijdens een behandeling. Persoonlijke aandacht is onze grootste prioriteit. Hierdoor zijn wij in staat om een unieke behandeling te bieden waarin je je belangrijk voelt en ervaart dat er alleen aandacht is voor jou. De resultaten die we samen boeken (want het is teamwork!) zijn van hoge kwaliteit. Aan het eind van de behandeling loop je ontspannen en op zijdezachte voeten onze salon uit.

onze visie

Kernwaarden die belangrijk zijn bij AY Footcare zijn persoonlijke aandacht, deskundigheid, hygiëne, professionaliteit, een goede prijs-kwaliteit verhouding en resultaatgericht werken. In onze salon voel je je meteen thuis na een warm welkom in een vertrouwde omgeving. We investeren in een duurzame relatie met onze klanten, waardoor we een groot deel van ons klantenbestand al 3 jaar of langer mogen behandelen. Wij hebben geen wachtkamer en werken alleen op afspraak. Dat betekent dat klanten elkaar niet zien. Alle behandelingen worden gegeven op basis van respect en integriteit met een eerlijk en direct advies, waarbij natuurlijk ruimte is om te praten wanneer je daar behoefte aan heeft. Dat alles onder het genot van een kopje thee of koffie met wat lekkers. 

Bij AY Footcare proberen wij ons continu te ontwikkelen door cursussen en opleidingen te volgen die bij onze klanten passen. Dit zorgt ervoor dat AY Footcare nu, maar ook in de toekomst professionele behandelingen kan blijven bieden.

reviews

Dit zeggen onze klanten over onze behandelingen.

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Over serpil

Mijn naam is Serpil Alptekin. Ik ben al jaren gelukkig getrouwd en inmiddels moeder van 2 prachtige kinderen. Mijn zoon heet Berkay en mijn dochter heet Aylin. Daar ontstond gelijk de naam voor mijn salon: AY, de betekenis van ‘maan’, maar ook de eerste twee en laatste twee letters van de namen van mijn kinderen. 

In 2017 is bij de interesse opgewekt voor het vak pedicure. Dit alles mede doordat mijn opa op zijn sterfbed lag. Toen zijn pedicure eenmalig niet op kwam dagen, besloot ik zijn voeten te verzorgen zonder enige kennis of kunde. De blijheid en dankbaarheid die ik zag bij mijn opa gaf mij zoveel energie dat ik besloot mij te verdiepen in het vak. Ik ben de opleiding tot pedicure gaan volgen en ben hiervoor in juli 2019 geslaagd. De voetbehandelingen die ik naast mijn baan als adviseur gaf, gaf ik in het bedrijfspand van mijn zus. Hier heb ik in een kleine kamertje tóch een grote klantenbestand op weten te bouwen.

een voetspecialist met vakkennis en ervaring

In maart 2020 durfde ik de keuze te maken om na ruim 13 jaar met veel plezier bij de Rabobank te hebben gewerkt mijn ontslag in te dienen. Inmiddels kan ik met trots zeggen dat ik mijn eigen salon AY Footcare heb gebouwd en hier, samen met een lieve medewerker die mij helpt, volledig als pedicure aan het werk ben!

Ben je op zoek naar een voetspecialist met vakkennis en ervaring? Dan nodig ik je van harte uit om een afspraak in te plannen bij AY Footcare en dan zien wij elkaar hopelijk snel!