PEDICURE
BEHANDELINGEN

Een pedicurebehandeling bij AY Footcare betekent een ultieme verzorging en ontspanning voor de voeten. Een pedicurebehandeling wordt vaak geboekt wanneer er al klachten zijn, zoals pijnlijke eeltplekken, brandende of jeukende voeten, ingegroeide teennagels of schimmelnagels. Naarmate we ouder worden komen klachten aan de voeten of aan de teennagels dan ook regelmatig voor. Pijnlijke voeten kunnen een grote belemmering in ons dagelijks leven zijn. Wanneer je lang met klachten door blijft lopen, kan dit een lang herstel tot gevolg hebben.

verschillende behandelingen

Bij AY Footcare hebben we verschillende behandelingen ontwikkeld die voor elk probleem een oplossing bieden. Een pedicurebehandeling doen we samen. Ik geef de verzorgende behandeling in onze salon, maar daarnaast heb ik jouw hulp nodig om de werking thuis door te zetten. Tijdens de behandeling beantwoord ik al je vragen en geef ik je adviezen om het lichte gevoel aan de voeten thuis ook te kunnen behouden! 

Heb je geen problemen aan je voeten, maar wil je simpelweg even helemaal ontspannen? Ook daarvoor ben je bij AY Footcare aan het juiste adres. Je bent van harte welkom om je voeten door ons te laten verzorgen onder het genot van een kopje thee of koffie met wat lekkers.

reviews

We zijn trots op onze loyale klantenkring. Bekijk hier een aantal reviews van onze klanten.

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

de beste producten voor het gewenste resultaat

De behandelingen worden uitgevoerd met behulp van moderne apparatuur en instrumenten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de beste, innovatieve producten die door ons zorgvuldig zijn uitgekozen op hun werking. Alle producten zijn verkrijgbaar bij ons in de salon, zodat je hier ook thuis gebruik van kunt maken en het zachte gevoel aan de voeten kunt evenaren. 

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een Nattechniek Pedicuremotor met een licht verkoelende spray die er voor zorgt dat de behandeling geheel pijnvrij is en als prettig wordt ervaren. De behandeling wordt altijd afgerond met het schoonmaken van de voeten door middel van zachte, warme handdoeken.

onze behandelingen

Meest gestelde vragen over de behandelingen:

Wanneer en hoe vaak heb ik een pedicurebehandeling nodig?

Dat hangt helemaal af van je klachten. Heb je veel last van ongemakken, zoals ingegroeide teennagels, likdoorns of schimmelnagels? Dan is het verstandig om elke 6 weken bij ons langs te komen. Een pedicurebehandeling hóéft echter niet medisch en pijn verhelpend te zijn. Er zijn genoeg klanten die langskomen voor alleen ontspanning en verzorging!

Heb ik een verwijzing nodig?

Nee. Je kunt altijd een afspraak maken. Heb je diabetes, reuma of een andere medische aandoening? Dan is het verstandig om je arts te informeren over een doorverwijzing, aangezien dit vergoed zou kunnen worden door je verzekering. AY Footcare heeft geen samenwerking met zorgverzekeraars, waardoor je de kosten van je behandeling niet kan declareren bij je verzekeraar. 

Is een pedicurebehandeling pijnlijk?

Doordat wij gebruik maken van een Nattechniek Pedicuremotor met een licht verkoelende spray kunnen wij een pijnloze behandeling aanbieden die zelfs als prettig wordt ervaren. 

Welke klachten kan ik zelf verhelpen en wanneer is het verstandig om een afspraak te maken?

Wanneer je last hebt van eelt kan dit zelfstandig en voorzichtig worden verwijderd met een vijl. Zorg dat je niet te veel weghaalt en gebruik geen ijzeren vijl, deze beschadigt de huid. Voor alle andere problemen, en vooral bij pijnklachten, is het verstandig om advies te vragen aan een pedicure.

Wat kan ik zelf doen om mijn voeten goed te verzorgen?

Was je voeten elke dag zonder zeep, droog je voeten goed af, knip je teennagels niet te kort, smeer de voeten in met een goede crème of lotion, draag schoenen met voldoende ruimte en draag dagelijks schone sokken.   Voor een persoonlijk advies nodigen wij je van harte uit in onze salon.